Prilagoditev osnovne ponudbe

Oblika, barva, okovje – vse na enem mestu

Ko boste izbrali svoja idealna okna in vrata, bo najzahtevnejši opravek za vami.
Ostane le še estetska odločitev: izbor oblike, barve in okovja bo zaokrožil vaš ambientalni koncept.

Poljubne oblike

Prilagodljivost oblike za popolno svobodo oblikovanja

Profilni sistemi omogočajo vse vrste individualnih prilagoditev, tako glede velikosti kot oblike. Poleg oken z ravnimi stranicami so mogoča tudi ukrivljena ali okrogla okna. Dodatne možnosti nudijo stilski elementi – letve ali kreativna delitev oken, kar pride še posebej v poštev pri prenovi starejših objektov, pa tudi za inovativne rešitve pri novogradnjah.

PVC okna in vrata z zunanjo
aluminijasto prekrivno oblogo TopAlu

Schüco Corona TopAlu so PVC okna ali vrata z aluminijasto oblogo na zunanji strani profila, ki vašim oknom omogoča maksimalno življenjsko dobo. Anodizirana aluminijasta obloga je skorajda neomejeno odporna na vse vremenske vplive. Corona TopAlu so PVC okna z najvišjim standardom toplotne izolacije in omogočajo bistveno znižanje stroškov ogrevanja. TopAlu obloge so na voljo v različnih barvnih odtenkih.

Široka paleta barv

Izbor barv za usklajeno podobo stavbe in interierja

Poleg oblike profila je barva okenskih in vratnih okvirjev najpomembnejši element podobe stavbe. Vse barvne izvedbe odlikuje gladka površina, prijazna za čiščenje.

  • Osnovna različica naših elementov je bela, lahko pa izbirate tudi med 10 standardnimi barvami ali katerokoli barvo po lestvici RAL.
  • Poleg različnih barvnih odtenkov so na voljo tudi lesni dekorji. Izgled lesa pride še posebej prav, če je vaše stavbno pohištvo leseno, pa bi želeli zamenjati le posamezno okno ali vrata in ohraniti enoten videz vseh.
  • Za notranjo in zunanjo stran okna ali vrat lahko izberete različni barvi, tako da je zunanja barva usklajena z zunanjo podobo hiše, notranja barva pa zaokrožuje barvno podobo notranjosti.
  • Ekskluzivno je na voljo še posebej obstojen in trajen kovinski izgled profilov, imenovan AutomotiveFinish. Podjetje Schüco ga je razvilo v sodelovanju z avtomobilskim proizvajalcem BMW.
  • Zunanjost oken in vrat je mogoče dodatno zaščititi tudi z aluminijastimi letvicami TopAlu, ki so na voljo v vseh odtenkih RAL in eksol (kot smo zapisali na prejšnji strani).

Najbolj priljubljene barve oken so predstavljene spodaj,
lahko pa izberete katerokoli barvo po lestvici RAL.

Izbor okovja

Funkcionalnost in estetika v enem

Nujni elementi oken in vrat so tudi kljuke, ključavnice in tečaji, ki so na voljo v različnih izvedbah in barvah.
Odlikujejo jih materiali z dolgo življenjsko dobo in protikorozivna zaščita, ki omogoča dolgoletno uporabo brez vzdrževanja.

Kljuke

Lahko izbirate med naslednjimi barvami:
črna, bela, bronastain srebrna.

Ključavnice

Najsodobnejša tehnika zaklepanja, ob povečani globini vgradnje okna in jeklenih ojačitvah, varuje vaš dom pred vlomilci

Tečaji

Za doseganje minimalističnega učinka preverite
možnosti uporabe skritih tečajev.

Peal.si  © 2021. Vse pravice pridržane
Izdelava spletnih strani: