ALU rolete

Na senčni strani udobja

Naravna klimatska naprava

Z uporabo rolet lahko uravnavate temperaturo v prostoru in tako zmanjšate stroške ogrevanja do 30 %, poleti pa zaustavite kar 80 % vročine. Rolete omogočajo popolno zatemnitev prostora in s tem miren spanec. Ščitijo tudi pred učinki vetra in močnih padavin. Kakovostni materiali in premišljeni detajli omogočajo dolgotrajno uporabo. Imajo 5 let garancije.

Pri novogradnjah in ob menjavi oken vgrajujemo nadokenske rolete, pri naknadni montaži na okno pa predokenske rolete v aluminijastih omaricah, ki so na voljo v različnih oblikah in barvah. S podometno izvedbo se roletno omarico skrije pod omet oziroma izolacijo.

Možnost izbire

Priporočamo izbor aluminijastih lamel, ki so v vseh karakteristikah boljše od plastičnih.

Upravljanje rolet

Rolete lahko upravljate ročno ali pa se odločite za vgradnjo elektromotorja. Ta omogoča tudi časovne nastavitve delovanja in upravljanje preko interneta oziroma pametnega telefona.

Aluminijaste lamele

Priporočamo izbor aluminijastih lamel, ki so v vseh karakteristikah boljše od plastičnih. Polnjene so s poliuretansko peno in nudijo zato boljšo izolativnost in trdnost. Pri spuščanju in dvigovanju, prav tako pa tudi pri močnem dežju in vetru, so tišje. Ne rjavijo in imajo obstojno barvo. Na voljo so tudi močnejše, protivlomne lamele Protect.

Barve rolet

Z izbiro poljubne barve iz lestvice RAL uskladite izgled rolet z barvo okenskih profilov ali pa se odločite za oblikovni poudarek.

Peal.si  © 2023. Vse pravice pridržane
Izdelava spletnih strani: