Schüco

Razgled na prihodnost

Okenski in vratni sistemi Schüco

Naraščajoči stroški energije, omejeni naravni resursi ter izboljšanje zaščite okolja in planetarne klime postavljajo vedno nove zahteve.

Danes vsekakor velja, da je potrebno izkoristiti energetski potencial objekta. Tehnika, funkcija in oblika najmodernejše tehnologije SCHÜCO sistemov to omogočajo: ob maksimalni varnosti, učinkoviti, avtomatizaciji pročelij objektov in izvrstnem dizajnu. Naraščanje števila prebivalstva v svetu in hkratno naraščanje stopnje svetovne blaginje vodita v močan porast porabe primarne energije, ki se pridobiva iz omejenih naravnih virov. Izkoriščanje novih svetovnih nahajališč je vedno dražje, to pa posledično občutimo v stalnem višanju cen surove nafte in zemeljskega plina na svetovnem trgu. To seveda zahteva spremembe načina razmišljanja in postavitev novih strategij.

Poslanstvo je jasno: pazljivo ravnanje z energetskimi viri in nove oblike pridobivanja energije sta osrednji nalogi naše in bodočih generacij.

Zakaj je dobro stavbno pohištvo dobra odločitev

01

Nižji stroški ogrevanja

Veliki finančni prihranki so najpomembnejši razlog za menjavo oken. Manj ogrevanja pa pomeni tudi manj izgorevanja in posledično dolgoročno zmanjševanje toplogrednih učinkov.

02

Več varnosti

Povečana globina vgradnje, kovinsko ojačani profili in napredne ključavnice onemogočajo dvigovanje okna ali vrtanje vanj. Verjemite, tudi najbolj vztrajni nepridipravi bodo obupali.

03

Lažje vzdrževanje

Dobra novica za perfekcioniste: okna in vrata več let skoraj ne potrebujejo vzdrževanja. Montažni elementi in ročaji so zaščiteni pred korozijo, čiščenje gladkih in nepropustnih površin profilov pa poteka brez napora.

Podjetje SCHÜCO je vodilni svetovni proizvajalec aluminijskih gradbenih sistemov
in ekspert na področju PVC sistemov in solarnih sistemov.
S kakovostjo svojega dela smo pridobili naziv
Premium Schüco International KG.

SCHÜCO in podjetje ALUKÖNIGSTAHL že danes prispevata pomemben delež k zaščiti naše klime npr. z inovativnimi sistemi za okna iz umetne mase, ki učinkovito povišajo toplotno zaščito, z inovativnimi fasadami in s solarno tehnologijo. Izkoriščanje lupine objekta pa ni pomembno samo iz vidika nižanja stroškov energije, večata se namreč tudi vrednost same energetsko optimizirane zgradbe in pomembnost nekaterih nematerialnih faktorjev, kot sta npr. kvaliteta življenja in bivanja. Ti vidiki so bistveni pri novogradnjah in vedno bolj pogosto tudi pri sanacijah in celovitih prenovah.

K temu sodijo še varnostne zahteve in želje po avtomatizaciji funkcij objekta, da bi se ob varčevanju z energijo zmanjšali
še obratovalni stroški objekta skozi njegovo celotno življenjsko dobo.

SCHÜCO sistemi so neločljivo povezani z inovacijami na področjih avtomatizacije, varnosti in dizajna.

Peal.si  © 2024. Vse pravice pridržane
Izdelava spletnih strani: