Zadovoljne stranke

T. Peršolja

Na začetku sem malo oklevala, ampak ko sem slišala, da imate okna nemškega proizvajacla sem vedela, da ste pravi zame. Hvala, ker ste bili pri delu strokovni, natančni in točni. Veliko uspeha še naprej.

S. Gmajnar

Radi bi se vam zahvalili, za hitro dobavo naročenih oken in rolet. Nujno moram pohvaliti tudi oba fanta, ki sta okna montirala in sta svoje delo res opravila profesionalno in še počistila sta za sabo. Okna so super, rolete pa dajo tisto piko na I. Hvala še enkrat.

A. Hvala

V svojih poslovnih prostorih sem menjaval okna in ker gre za veliko kvadraturo sem seveda dobro premislil preden sem izbral podjetje Peal. Prepičalo me je dejstvo, da okna delajo sami in so nam lahko naredili par specialnih dimenzij, seveda se mi zdi pomembno tudi to, da so okna nemške kvalitete. Delo je bilo opravljeno dobro in v roku. Priporočam.

R. Kocjančič

O oknih nisem vedel prav veliko, saj to ne delaš ravno vsak dan, zahvalil bi se dobro razlago, veliko dobrih nasvetov in strokoven odnos. Vse iz vaše strani je bilo tako kot smo se dogovorili in z končnim rezultatom smo zelo zadovoljni. Dobra kvaliteta za korektren denar.

P. Jerman

Vsi, ki oklevate a bi stara okna menjali za nova in ste skeptični glede PVC-ja. Ne bodite, tale ekipa svoje delo opravi strokovno in profesionalno. Nova okna pa so fantastična, odlično tesnijo, so dobra zvočna izolacija in še lepa so, mi smo od zunaj izbrali simulacijo lesa, znotraj pa imamo bela in se je super obneslo. Priporočamo.

J. Zobec

Hvala za vse strokovne nasvete, še posebej smo veseli, ker ste vsa okna naredili na točno določene dimenzije (saj smo imeli nekaj nestandardnih velikosti), super, da delate okna po naročilu. Aleš, hvala za vse, res ste super ekipa.

A. Žgur

Hvala, za hitro in jasno rešitev. Lepo je bilo sodelovati z vami. Okna in rolete, ki sva jih naročila so kvalitetna in zmontirana takrat ko smo se zmenili. Vaša ekipa je bila ves čas strokovna in prijazna. Hvala, ker ste nam stvari razložili tako, da smo jih razumeli.  Hvala še enkrat in veliko uspehov še naprej.

I. Šifrar

Hvala lepa vaši ekipi, super so se odrezali, bili so natančni, prijazni, strokovni in še lepo so počistili za sabo ko so šli. Z veseljem vas bom priporočila naprej.

M. Šmelcer

Pri prenovi kuhinje smo vmontirali balkonska vrata in kuhinja zgleda fantastično. Hvala, ker ste nas prepričali v balkonska vrata, čeprav je naš plan v osnovi bil samo menjava okna. Res dobra rešitev nad katero smo vsi navdušeni. Hvala, ker se tudi za majhno stranko maksimalno potrudite.

J. Poglajen

Hvala g. Alešu, ker z nami ni izgubil živcev, ampak je na naša vprašanja odgovarjal, jasno, razumljivo in s kančnom humorja. Nemška kvaliteta oken in profesionalen odnos celotne ekipe, priporočamo.

Peal.si  © 2024. Vse pravice pridržane
Izdelava spletnih strani: